Live cam Live
Printeaza

 

1. Dupa completarea formularului pe site/ plasarea comenzii telefonice, veti primi un email/telefon de confirmare din partea noastra. Dupa confirmarea datelor/orelor exacte locul de parcare va fi rezervat pentru dvs. Va rugam sa alocati in momentul rezervarii si 15 minute in plus necesare pentru parcare/transport aeroport cu microbuzul nostru. 

2. Park4fly asigura paza si monitorizarea video a autovehicului pe intreg parcursul parcarii, cat si integritatea acesteia. Nu se face responsabil insa de factorii naturali externi: grindina, cutremure, inundatii, care nu pot fi evitati.

3. La parcarea autoturismului se achita integral pretul parcarii. Clientul se obliga ca, in situatia in care, din varii motive, nu ridica masina la data si ora stabilite, sa achite numarul de zile suplimentare, neachitate initial.

4. Calculul preČ›ului variaza în functie de mai multi factori, incluzand, dar nefiind limitat la, data efectuarii rezervarii, timpul parcarii autovehiculului, data remiterea/data ridicarii autovehiculului.

5. Park4fly sfatuieČ™te clientii sa se asigure ca ajung la parcare cu suficient timp înainte de calatoria planificata.

6. In cazul in care, in incinta Park4fly, avariati un alt automobil, din vina dvs., aveti obligatia legala de a notifica reprezentantul Park4fly, de a prezenta documentele si asigurarea masinii, si de a oferi documentatia necesara in vederea despagubirii proprietarului masinii avariate. In caz contrar Park4fly va pune la dispozitia organelor de politie toate datele dvs, urmand ca situatia sa fie rezolvata pe cale juridica

Park4fly asigura paza si monitorizarea video a autovehicului pe intreg parcursul parcarii, cat si integritatea acesteia. Nu se face responsabil insa de factorii naturali externi: grindina, cutremure, inundatii, care nu pot fi evitati si deasemenea de avarii produse autovehiculelor de catre alti clienti, cum ar fi lovituri generate de usile altor autovehicule, pietre sarite in parbriz sau alte avarii provocate strict din vina altor clienti.

7. In cazul in care doriti anularea unei rezervari si restituirea banilor achitati online este necesar sa ne anuntati cu minim 24 de ore inainte de sosirea dumneavoastra la parcare. In caz contrar ne rezervam dreptul de a nu restiui suma achitata online.