Live cam Live

Intrebari Frecvente

Mai jos aveti cel mai des intalnite intrebari ale clientiilor nostri. Daca aveti alte nelamuriri va rugam sa apelati cu incredere serviciul Suport Clienti valabil non-stop online si telefonic. Un operator va solutiona intrebarile si cerintele dumneavoastra in cel mai scurt timp.

Achitarea serviciului de parcare se poate face online, direct pe site, sau Cash/Card in incinta parcarii. De mentionat faptul ca pentru plata online beneficiati de 10% discount si totodata de un timp mai scazut de asteptare din momnentul in care ajungeti la parcare pana cand sunteti transferat la Aeroport.

Dupa Efectuarea rezervarii, veti primi un email de confirmare din partea noastra cu toate detaliile rezervarii, adresa exacta si cu link catre locatia din  Google. sau apasati aici: link parcare park4fly CLuj 

Punem la dispozitia dvs. 24/7 4 shuttle-uri care va va transporta la aeroport. Transferurile se fac de indata ce parcati si achitati, prin urmare nu va trebui sa asteptati. Totusi, la orele aglomerate exista riscul ca procedura de transfer sa dureze pana la 15 minute asa ca va sfatuim sa va luati in calcul aceasta marja de timp!

Pentru a extinde perioada de parcare a masinii va rugam sa sunati la 0748181668 sau sa trimiteti un e-mail la [email protected], serviciu disponibil non-stop. Plata pentru zilele suplimentare se face prin link de plata sau la ridicarea masinii.

Anularea rezervarii se face prin trimiterea unui email la [email protected] sau contactand telefonic serviciul Park4fly Suport Clienti. Rugamintea echipei noastre este sa ne anuntati cu minim 24 de ore inainte, in caz contrar ne rezervam dreptul de a nu mai restitui suma platita pentru rezervarea locului de parcare.

Pretul afisat este pretul final pe care il veti plati. Nu percem taxe sau comisioane suplimentare.

Accesul in incinta Park4fly se face doar pe la intrare securizata cu bariera. Pe tot parcursul parcarii la sediul Park 4 fly, masina dvs. va fi supravegheata 24/7 video. Deasemenea punem la dispozitie pe site serviciul livecam unde puteti verifica conditiile in care masina dumneavoastra se afla