Live cam Live

Despre Noi

 

Park4fly este membra a grupului WLC AUTO cu sediul in Bucuresti, companie specializata in servicii auto integrate de rent a car, service auto, parcare cu plata si asistenta rutiera. Am inregistrat o crestere rapida datorata dedicarii si corectitudinii cu care am tratat clientii de fiecare data. Park4fly ofera servicii de parcare masini pe termen scurt si lung la doar 0.8km distanta de  Aeroportul Avram Iancu din Cluj. Pentru ca stim cat de important este timpul dvs., am gandit intregul proces de parcare cu unicul scop de a eficientiza si reduce la minim timpul alocat formalitatilor: ajungeti la noi, parcati autoturismul pe locul rezervat, si un reprezentant Park 4 fly va va conduce cu un shuttle la Aeroport Cluj, urmand ca la intoarcere sa fiti asteptat la terminalul Sosiri si condus inapoi la autoturismul dvs. Transferurile de la parcarea cu plata la Aeroport Cluj si retur sunt individuale, pentru fiecare client si se realizeaza pe loc.

 

Preturi Speciale la Parcare Aeroport 

Rezerva locul de parcare din timp pentru discount-uri substantiale! Vezi ofertele zilei pentru preturi speciale!Daca esti in cautarea unui raport calitate/pret onest atunci ai nimerit unde trebuie! In fiecare zi luptam sa oferim cea mai buna calitate la preturi competitive. Ati mai lasat masina la Park 4 fly -parcare cu plata Cluj? Acordam o atentie deosebita in fidelizarea clientilor prin acordarea de discount-uri, asigurandu-ne astfel ca veti reveni cu placere la noi.

 

De ce Park 4 fly?

Suntem o companie tanara care a inregistrat o crestere rapida. Ne-am dat seama repede ca succesul in afaceri este strans legat de gradul de satisfactie al clientului. Pentru a tine pasul cu celelalte companii din domeniul parcarilor cu plata, indeplinim intotdeauna asteptarile clientiilor prin corectitudine si seriozitate. Rezerva acum locul de parcare Aeroport Cluj! E simplu! Vezi si serviciile noastre de inchiriere pe termen lung si transfer! Oferim ce-i mai bun! Pentru ca dumneavoastra sunteti mereu pe primul loc va dedicam cel mai bun serviciu Suport Clienti 24/7 de pe piata: 24/7 live chat, 24/7 suport e-mail, 24/7 suport prin telefon. Suntem aici sa va raspundem la orice intrebare!

Iubim ceea ce facem si suntem dedicati clientiilor nostri! De aceea va oferim: