Live cam Live

Rezerva un loc de parcare în Cluj prin telefon! Suna la +40722952952

Echipa noastra este aici sa te ajute 24/24 indiferent de problema
 Preturi Minime Parcare Aeroport Cluj!

Preturi Minime Parcare Aeroport Cluj!

Mai jos regasesti peturile pe zi la categoriile de autoturisme la care oferim locuri de parcare In Cluj. Cu cat perioada de stationare este mai mare, pretul pe zi scade:)

Preturi Parcare

 Supraveghere video 24/7
Supraveghere video 24/7

Masina ta este in siguranta deplina la Park4fly.

Vezi Live

 Transfer Gratuit la Aeroport Cluj
Transfer Gratuit la Aeroport Cluj

Pentru ca stim cat de important este timpul dvs. transferul de la Parcarea pe termen lung la Aeroport Cluj se face imediat, 24/7. Dvs. trebuie doar sa parcati masina, ridicati bonul de parcare si reprezentantul nostru va va conduce cu shuttle-ul direct la terminalul Plecari.

Mai mult

Ce spun clienții noștri

Parcare Aeroport Cluj pe termen lung

Park4fly

 Park4fly- Parcare aeroport Cluj va ofera peste 800 de locuri de parcare cu plata la doar 0.8 km de Aeroportul Avram Iancu  si transfer gratuit la aeroport si de la aeroport. Locatia de la Cluj e a doua dupa  Parcare Otopeni Transferurile catre si de la Aeroport Cluj se fac in maxim 10 minute de la sosirea in parcare. Stim cat de important este timpul dvs. de aceea din momentul in care ati parcat si pana la sosirea la terminalul Plecari al aeroportului Avram Iancu, se pierd maxim 15 minute!

 

Cea mai ieftina parcare Cluj

Plata pentru parcare Se poate face atat Online, cat si Cash sau cu Cardul, bifand in ultimul pas al rezervarii modalitatea de plata. Pentru plata exclusiv online, primiti un extradiscount de 10% care se aplica direct pe site, in momentul platii. Un avantaj considerabil pentru plata online, este acela ca procesul de transfer de la momentul sosirii la parcare pana la momentul plecarii este mult mai mic. 

Pentru parcarea pe termen lung, va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata. La peste 30 de zile parcare veti primi un discount cosiderabil.

Preturile pentru parcare Aeroport Cluj Park4fly sunt exprimate in lei/zi in functie de perioada, ajungand chiar si la 9,9 lei/zi, de aceea ne mandrim cu cele mai ieftine preturi din zona, oferind totodata servicii de o calitate superioara, recenziile de pe google maps si facebook demonstrand acest lucru.

Oferte parcare Avram iacu din Cluj!

In pretul pe zi  sunt incluse: transfer gratuit catre / de la Aeroport Cluj NON STOP, monitorizare video 24/7, paza 24/7, acces sistem supraveghere video pentru a verifica in permanenta autoturismul dvs., informatii telefonice Non Stop.

Deasemenea in incinta parcarii regasiti si o spalatorie auto iar daca doriti sa va gasiti masina impacabila la intoarcere, puteti opta pentru pachetul de curatare a masinii, atat fdirect pe site, in ultimul pas al rezervarii, cat si in momentul in care ajungeti la parcare cand puteti cere operatorului sa va includa si acest serviciu.

 

 

Întrebări frecvente
Achitarea serviciului de parcare se poate face online, direct pe site, sau Cash/Card in incinta parcarii. De mentionat faptul ca pentru plata online beneficiati de 10% discount si totodata de un timp mai scazut de asteptare din momnentul in care ajungeti la parcare pana cand sunteti transferat la Aeroport.
Dupa Efectuarea rezervarii, veti primi un email de confirmare din partea noastra cu toate detaliile rezervarii, adresa exacta si cu link catre locatia din  Google. sau apasati aici: link parcare park4fly CLuj 
Punem la dispozitia dvs. 24/7 4 shuttle-uri care va va transporta la aeroport. Transferurile se fac de indata ce parcati si achitati, prin urmare nu va trebui sa asteptati. Totusi, la orele aglomerate exista riscul ca procedura de transfer sa dureze pana la 15 minute asa ca va sfatuim sa va luati in calcul aceasta marja de timp!
Pentru a extinde perioada de parcare a masinii va rugam sa sunati la 0748181668 sau sa trimiteti un e-mail la [email protected], serviciu disponibil non-stop. Plata pentru zilele suplimentare se face prin link de plata sau la ridicarea masinii.
Anularea rezervarii se face prin trimiterea unui email la [email protected] sau contactand telefonic serviciul Park4fly Suport Clienti. Rugamintea echipei noastre este sa ne anuntati cu minim 24 de ore inainte, in caz contrar ne rezervam dreptul de a nu mai restitui suma platita pentru rezervarea locului de parcare.
Pretul afisat este pretul final pe care il veti plati. Nu percem taxe sau comisioane suplimentare.
Accesul in incinta Park4fly se face doar pe la intrare securizata cu bariera. Pe tot parcursul parcarii la sediul Park 4 fly, masina dvs. va fi supravegheata 24/7 video. Deasemenea punem la dispozitie pe site serviciul livecam unde puteti verifica conditiile in care masina dumneavoastra se afla